E-learning Broei van tulpen in Engels vertaald

Veel interesse voor cursus Bodem, Bemesting en Teelt
21 oktober 2018
Smilde Foods start bedrijfsopleiding voor uitzendkrachten
5 november 2018

Er is nu een Engelstalige e-learning beschikbaar over de broei van tulpen. Op de website van de Bollenacademie is deze gratis toegankelijk. Bij inlog in de Engelse taal krijgt men automatisch de Engelse versie van de cursus.

Veel bollenbedrijven hebben buitenlandse werknemers in dienst. Zij kunnen gebruik maken van de nieuwe Engelstalige e-learning om zich bij te scholen. De e-learningmodules zijn gratis beschikbaar voor medewerkers van bedrijven en voor het onderwijs.
De e-learning bevat diepgaande uitleg van de broei van tulpen en is geïllustreerd met veel korte films. Elke module sluit af met een toets. Het geeft een goed overzicht van alle handelingen en controles die zorgen voor de befaamde hoge kwaliteit in de broei.
Omdat het gaat om cursusmateriaal met veel vakjargon werd de cursus professioneel vertaald. Ook woordenlijsten en toetsvragen werden vertaald.
De leeromgeving en e-learning zijn ontwikkeld door AgriHolland afdeling AHA Leermiddelenbouwers. Al dit lesmateriaal is onderdeel van het project Studiebol, onder de vlag van de Stichting Bollenacademie met financiering van het Collandfonds.

Comments are closed.

Loading...