E-learning Duurzame inzetbaarheid gepresenteerd

Het is weer tijd voor Veescoren.nl
10 september 2018
Docentendag groene innovaties 4 oktober
1 oktober 2018

Vitale medewerkers hebben meer energie, zijn beter inzetbaar, presteren beter en zijn waardevol voor je bedrijf. Vitaal worden gaat alleen niet vanzelf. AHA Leermiddelenbouwers ontwikkelde voor Stigas een inspiratieplatform over duurzame inzetbaarheid.

Duurzame inzetbaarheid gaat over vandaag, maar ook over de langere termijn! Als we ouder worden neemt bijvoorbeeld onze lichamelijk kracht af. Ook de manier waarop wij leven en werken verandert, waardoor kennis en vaardigheden steeds sneller verouderen.

Bekijk de inspirerende voorbeelden uit de praktijk
Steeds meer ondernemers en werknemers vinden slimme oplossingen om het werken afwisselender, inspirerender en gezonder te maken. Op het inspiratieplatform gaat Stigas enkele tientallen ideeën bundelen. In korte filmpjes vertellen medewerkers van bedrijven over hun manier van werken. Rolwisseling, een mentorproject, micropauzes, werkplezier en ruimte voor vakmanschap, het wordt allemaal getoond in de praktijk.

Het inspiratieplatform is hier te vinden: https://vitalebedrijven.stigas.nl/

Meer informatie en voorbeelden voor het laten ontwikkelen van e-learning of een leeromgeving voor uw bedrijf of organisatie:

Aleid van der Kolk of Harrie Kootstra
AgriHolland / AHA Leermiddelenbouwers
Telnr: 0317 – 467666

Comments are closed.

Loading...