E-learning Houding en Communicatie beschikbaar

Eerlijk mesttransport in beeld
24 juni 2019
Bodem, bemesting en teelt nu ook met Mestketen en Communicatie
26 augustus 2019

Hoe leer je studenten en jonge medewerkers beter communiceren met collega’s en klanten? In de nieuwe e-learning Houding en Communicatie zitten interactieve films waarin de student kiest wat hij/zij zelf in die situatie zou zeggen en doen.

In de films kiest de student wat hij zou doen en wordt daarna geconfronteerd met de gevolgen. Zo leert hij bewuster welke reactie zijn gedrag veroorzaakt bij anderen.De module gaat over effectief communiceren op de werkvloer: leer een positieve indruk maken en professioneel omgaan met collega’s en publiek. Doelgroepen zijn studenten mbo 2/3 en medewerkers van bedrijven in groen, grond en infra. Bijna alle voorbeelden in de e-learning komen uit de praktijk van loonwerk en cultuurtechniek.

De inhoud is heel beeldend; theorie wordt ondersteund door films van praktijksituaties en korte interactieve vragen met feedback. De module is zowel inzetbaar bij lessen Nederlands als bij vakgerichte lessen.

De module is vanaf 1 augustus beschikbaar via ggi.agriholland.nl. Bedrijven en scholen kunnen toegang tot de e-learning bestellen via de website. Voor docenten is een gratis inlog mogelijk.

De nieuwe e-learning is onderdeel van het lesmateriaal voor Groen Grond Infra, net als de reeds veel gebruikte modules Bodem, Bemesting en Teelt. Maar Houding en Communicatie is ook inzetbaar bij lessen Nederlands.

Meer informatie : Aleid van der Kolk of Harrie Kootstra
AgriHolland / AHA Leermiddelenbouwers
Telnr: 0317 – 467666

Comments are closed.

Loading...