E-learning plantenfysiologie gratis toegankelijk

Opfriscursus rekenen voor tuinders in de tropen
18 februari 2020
Thuiswerken: tijd om uw kennis bij te spijkeren
24 maart 2020

Als studenten thuis moeten werken is e-learning erg handig. De Bollenacademie heeft een reeks e-learning over bloembollen. De module Fysiologie is zeker ook interessant voor andere plantenteelten. De module is gratis toegankelijk.

De e-learning-module met veel films is in opdracht van de Bollenacademie ontwikkeld door de AHA Leermiddelenbouwers van AgriHolland. De e-learning bevat gedegen theorie,  aangevuld met veel beeldmateriaal, oefenvragen en toetsen. Zo zijn er tien korte films waarin Henk Gude aan de hand van animaties uitlegt hoe de ontwikkelingsprocessen in de bloembol plaatsvinden. Kennis van die processen is noodzakelijk om de ontwikkeling te kunnen sturen. De werking van hormonen bij de groei, de fotosynthese en verbranding van suikers, het transport van water en suikers, al deze processen worden verduidelijkt in films in de e-learning.

Na het aanmaken van een inlog krijgt u gratis toegang tot de module Fysiologie van bollen en andere modules op https://cursussen.bollenacademie.nl

Comments are closed.

Loading...