E-learning preventiemedewerker en Facebookgroep veel bekeken

Sneak preview: Filmen Handel in bloembollen
13 februari 2018
Landelijk keuzedeel Onderhoud van Sportvelden en Golfbanen voor mbo
14 maart 2018

1 februari werd de e-learning preventiemedewerker in agri en groen door Stigas gepresenteerd en nu al hebben honderden preventiemedewerkers de e-learning bekeken en de toets gedaan. Ook de Facebookgroep wordt goed bezocht.

Met uw eigen account van Facebook kunt u de nieuwsberichten op de groep bekijken en zelf ook tips geven of reageren op anderen.

Bekijk de e-learning

Bekijk de Facebookgroep

De nieuwe e-learning voor de agrarische en groene sector werd ontwikkeld door AgriHolland/AHA-Leermiddelenbouwers in opdracht van Stigas. In 37 korte filmpjes met vragen en feedback worden alle aspecten van preventie behandeld. Na de e-learning kan men ook een toets doen en een certificaat behalen.

In de filmpjes bespreken bedrijven uit de sector en Stigas-adviseurs de belangrijkste aspecten van het preventiewerk. Er zijn 4 thema’s: Taken van een preventiemedewerker; Arboregels en arbocatalogus; Risico’s in de agri- en groensector; Samenwerken bij preventie.

De e-learning is gratis beschikbaar.

Ook voor leerlingen is de nieuwe e-learning goed bruikbaar. Hij sluit aan bij het mbo keuzedeel Verdieping blijvend fit, veilig en gezond werken – K0517. Docenten kunnen contact opnemen voor meer uitleg en een docentenlogin.

Meer informatie over het laten ontwikkelen van e-learning of een leeromgeving voor uw bedrijf of organisatie:

Aleid van der Kolk of Harrie Kootstra
AgriHolland / AHA-Leermiddelenbouwers
Telnr: 0317 – 467666

Comments are closed.

Loading...