E-learning Teelt van tulpen gepresenteerd

Nano-learning – leren binnen 15 minuten
27 oktober 2017
Bedrijfsonafhankelijk discussieren over E-learning
7 november 2017

E-learning Teelt van tulpen gepresenteerd

Het nieuwe lesmateriaal over de teelt van tulpen is op 2 oktober op de docentendag  gepresenteerd. Tegelijkertijd kreeg bollenacademie.nl een nieuwe vormgeving. Het is een aantrekkelijke e-learning met veel films en toetsvragen.

In de nieuwe module Teelt van tulpen zijn onder andere 30 korte films over aspecten van de teelt te zien. Via honderden oefenvragen met feedback kunnen studenten oefenen met de lesstof. 7 toetsen met 350 toetsvragen testen de opgedane kennis.

De e-learning werd ontwikkeld door AHA Leermiddelenbouwers, een onderdeel van AgriHolland. De e-learning is gebaseerd op het boek Teelt van tulpen’ geschreven door Theo de Geus. Begin 2017 werd al de digitale module Broei van tulpen geïntroduceerd. Die wordt inmiddels veel gebruikt in het onderwijs en daarbuiten. In 2018 volgt de module Handel.

De cursussen zijn gratis toegankelijk na registratie en zijn geschikt om te gebruiken in het groene onderwijs, maar ook voor mensen die werkzaam zijn in de bloembollensector. Al het lesmateriaal is ontwikkeld onder de vlag van de Stichting Bollenacademie met financiering van het Collandfonds.

Bekijk www.bollenacademie.nl. Klik op een Cursus. Deze is toegankelijk na inloggen. U kunt gratis een inlog aanmaken.

Voor meer informatie over ontwikkeling van e-learning voor uw organisatie of opleiding kunt u contact opnemen met:

Aleid van der Kolk of Harrie Kootstra
AgriHolland / AHA Leermiddelenbouwers
@: webquest@agriholland.nl

telnr: 0317 – 467 666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading...