E-learning Teelt van tulpen open toegankelijk

2018, richting een betere leercultuur
17 januari 2018
Nieuwe e-learning preventiemedewerker in agri en groen
1 februari 2018

De Bollenacademie stelt de e-learning over de teelt en broei van tulpen open beschikbaar. De aantrekkelijke e-learning met veel films en vragen werd in 2017 ontwikkeld door AgriHolland / AHA leermiddelenbouwers.

De module Teelt van tulpen werd in oktober 2017 gepresenteerd, de module Broei een jaar eerder.
Teelt omvat 7 delen met onder andere 30 korte films over aspecten van de teelt. Via honderden oefenvragen met feedback kunnen studenten en medewerkers oefenen met de informatie. In toetsen met 350 toetsvragen wordt de opgedane kennis getoetst.
De e-learnings werden ontwikkeld door AHA Leermiddelenbouwers, een onderdeel van AgriHolland. De e-learning Teelt is gebaseerd op het boek ‘Teelt van tulpen’ geschreven door Theo de Geus. Begin 2017 werd al de digitale module Broei van tulpen geïntroduceerd. Die wordt inmiddels veel gebruikt in het onderwijs en daarbuiten. In 2018 volgt de module De Bloembollenketen over de handel in diverse soorten bloembollen.
De cursussen zijn gratis toegankelijk na registratie en zijn geschikt om te gebruiken in het groene onderwijs, maar ook voor mensen die werkzaam zijn in de bloembollensector. Al het lesmateriaal is ontwikkeld onder de vlag van de Stichting Bollenacademie met financiering van het Collandfonds.

Bekijk https://cursussen.bollenacademie.nl. Klik op een Cursus. Deze is toegankelijk na inloggen. U kunt gratis een inlog aanmaken.

Voor meer informatie over ontwikkeling van e-learning voor uw organisatie of opleiding kunt u contact opnemen met:
Aleid van der Kolk of Harrie Kootstra
AgriHolland / AHA Leermiddelenbouwers
@: webquest@agriholland.nl
telnr: 0317 – 467 666

Comments are closed.

Loading...