E-learning veilig werken voor AB Midden Nederland

Nieuwe film in e-learning ‘Veilig rijden in het land-bouwverkeer’
5 november 2019
Trekker op. Gordel om!
2 december 2019

Medewerkers van AB Midden Nederland kunnen nu een e-learning doen over veilig werken die AHA-Leermiddelenbouwers voor hen heeft gemaakt. Via korte films leggen adviseurs van Stigas belangrijke aspecten uit van veilig werken en preventie.

In overleg met Stigas werd voor AB Midden Nederland een aangepaste versie van de e-learning prevntiemedewerker ontwikkeld, die speciaal gericht is op de activiteiten van 3 groepen medewerkers van AB Midden Nederland: medewerkers, relatiebeheerders en teamleiders. Zo krijgen deze doelgroepen gerichte informatie. Er is voor elke doelgroep ook een aparte toets beschikbaar. De e-learning van AB Midden Nederland is voor intern gebruik. Voor andere bedrijven die op de hoogte willen blijven of willen bijscholen in preventiewerk blijft de e-learning van Stigas beschikbaar op https://preventiemedewerker.stigas.nl

In de filmpjes bespreken enkele bedrijven uit de sector en Stigas-adviseurs de belangrijkste aspecten van het preventiewerk. Er zijn 4 thema’s: Taken van een preventiemedewerker; Arboregels en arbocatalogus; Risico’s in de agri- en groensector; Samenwerken bij preventie. De e-learning is gratis beschikbaar. Na de e-learning kan men ook een toets doen met 25 vragen.

Ook voor leerlingen is de nieuwe e-learning goed bruikbaar. Hij sluit aan bij het mbo keuzedeel Verdieping blijvend fit, veilig en gezond werken – K0517. Docenten kunnen contact opnemen voor meer uitleg en een docentenlogin.

Comments are closed.

Loading...