Gebruik lesmateriaal Bodem, Bemesting en Teelt voor GGI

AgriHolland zoekt: Stagiair(e) Marketing & Communicatie, social media vaardig (HBO)
19 december 2017
Een goede start in 2018
3 januari 2018

Gebruik lesmateriaal Bodem, Bemesting en Teelt voor GGI

12 onderwijsinstellingen gebruiken inmiddels het lesmateriaal Bodem, bemesting en Teelt dat AgriHolland / AHA Leermiddelenbouwers heeft ontwikkeld op verzoek van BTG Groen Grond Infra. Ook bedrijven kunnen hun medewerkers hiermee beter opleiden.

Het lesmateriaal is ontwikkeld in opdracht van de BTG Groen Grond Infra en is op niveau mbo 3. Opleidingen en bedrijven kunnen een jaarabonnement nemen voor 25 euro. De afhandeling gebeurt door AgriHolland. Een voorbeeld van het lesmateriaal vindt u op ggi.agriholland.nl

Er zijn 2 manieren om het lesmateriaal te gebruiken:

  1. Medewerkers van bedrijven en studenten loggen in op ggi.agriholland.nl
    Opleidingen kunnen een inlog voor hun studenten regelen. Betaling gebeurt centraal of per medewerker/student (iDeal/Paypal)
  2. Opleidingen die een eigen leermanagementsysteem hebben (zoals Blackboard of It’s Learning) kunnen de modules en toetsen in hun LMS uploaden. Daartoe is elke module of toets beschikbaar als los SCORM-bestand.

Voor onderwijsinstellingen dient eerst een contract ondertekend te worden door de onderwijsinstelling. Bedrijven kunnen direct een inlog aanvragen. Na betaling via iDEAL krijgt men toegang tot de modules.

Vraag de procedure en de contracten aan:

@:ggi@agriholland.nl

telnr: 0317 – 467 666

Comments are closed.

Loading...