Het is weer tijd voor Veescoren.nl

E-learning Bloembollenketen open
10 september 2018
E-learning Duurzame inzetbaarheid gepresenteerd
15 september 2018

Zo makkelijk heeft u nog niet eerder gescoord….. Koeien scoren wel te verstaan, en ook nog online. Daarvoor ontwikkelde AHA-Leermiddelenbouwers in samenwerking met CRV de e-learning Veescoren, een e-learningmodule voorzien van foto’s en films.

AHA Leermiddelenbouwers begrijpt dat het steeds moeilijker wordt voor opleidingen om leerlingen in de praktijk melkvee te laten beoordelen. Daarom laten we de koe naar u toe komen in deze E-learningmodule.  De lesmodule is geschikt voor MBO niveau 3/4 en HBO leerjaar 1 en 2 in de vakrichting (melk)veehouderij. Zowel klassen en scholen als individuen kunnen zich aanmelden voor deze module.

Praktisch
Met foto’s en filmpjes komt deze E-learning tot leven. De module wordt afgesloten met een theorietoets en twee praktijkopdrachten. Daarmee geeft het een goede kijk en voorbereiding op de praktijk. De antwoorden op de vragen zijn opgesteld door keurmeesters van de CRV te Arnhem. De module kan ook aansluiten bij een eventueel bezoek van een keurmeester aan de school.

Leeromgeving
In de module loggen de studenten in op een leeromgeving. De docent kan in deze leeromgeving direct resultaten zien en feedback geven op de ingeleverde opdrachten. De resultaten kunnen worden geëxporteerd naar een cijferregistratiesysteem.

Probeer
U kunt als docent de mogelijkheid krijgen om de module te testen gedurende 14 dagen. U krijgt als docent een studentenlogin en de beschikking over de docentenhandleiding (pdf).

Wilt u de module testen of wilt u als organisatie starten met de lesmodule over veebeoordelen? Neem dan contact op met AHA-Leermiddelenbouwers via:

Telnr: 0317 – 467666
@: info@aha-leermiddelenbouwers.nl

De kosten voor het gebruik van de module zijn 10 euro per deelnemer. Hiervoor kan de cursist gedurende 6 maanden na aanmelding gebruik maken van de module.

Comments are closed.

Loading...