Meer aandacht voor Bodem en Bemesting

E-learning Fysiologie van bloembollen
19 maart 2019
Goede praktijkdag Sport & Golf bij Van Wijlen
4 april 2019

De regels voor bemesting veranderen elk jaar. De mogelijkheden worden beperkter en slim omgaan met de bodem is belangrijk. Medewerkers kunnen zich zelf bijscholen met de e-learning Bodem, bemesting en teelt. De e-learning wordt inmiddels al goed gebruikt.

Nieuwe regels voor bemesting publiceert AgriHolland in haar Nieuwsoverzicht mest. Duidelijk is dat de mogelijkheden steeds beperkter worden en dat vraagt om slim omgaan met de bodem.

Achtergrondinformatie over de bodem, het belang van bodemleven en de werking van bemesting is te vinden in de e-learning Bodem, bemesting en teelt die AgriHolland / AHA Leermiddelenbouwers ontwikkelde. Dat gebeurde op verzoek van BTG Groen Grond Infra, waaronder CUMELA. Bijna alle mbo-opleidingen gebruiken de e-learning inmiddels. Maar ook bedrijven kunnen hiermee hun medewerkers in korte tijd bijscholen.

De modules in de e-learning zijn online beschikbaar en kunnen achter de computer zelfstandig worden gedaan. Ze bevatten naast theorie ook oefenvragen met directe feedback en veel foto’s en films. Het is een prettige manier van leren die zich ook goed leent voor bijscholing van zij-instromers in de sector en medewerkers die wat meer achtergrondkennis willen hebben van hun werkzaamheden. Medewerkers kunnen op internet op elk gewenst moment inloggen en één van de 13 modules bekijken.

Het lesmateriaal vindt u op ggi.agriholland.nl. De eerste module is als voorbeeld vrij toegankelijk.

Via de knop Login kunnen deelnemers zelf een account aanmaken. De kosten zijn € 25 per jaar. Betaling gebeurt via iDeal. Bedrijven die een groep medewerkers willen aanmelden kunnen een inlog aanvragen bij AgriHolland, ze krijgen dan een factuur.

Comments are closed.

Loading...