Mogen we u even voorstellen: AHA Leermiddelenbouwers!

E-learning technieken om deelnemers betrokken te houden
15 januari 2021
Hoe zorg je ervoor dat de vakkennis van jouw personeel altijd up to date is?
Zo zorg je ervoor dat jouw personeel altijd over de juiste kennis beschikt
16 maart 2021
Mogen we u even voorstellen: AHA Leermiddelenbouwers!

Mogen we u even voorstellen: AHA Leermiddelenbouwers!

Velen van u zullen AgriHolland wel kennen van onze nieuwsberichten en vacatures speciaal voor de agribusiness. Maar wist u ook dat veel ondernemers hun personeel online kennis laten opdoen bij de AgriHolland Academy? Onder de naam AHA Leermiddelenbouwers ontwikkelt deze jongste loot aan de AgriHolland stam digitale leeromgevingen en online learning. Afgestemd op de agribusiness, de voedingssector en de groene ruimte. Zodat young professionals in deze branches goed voorbereid aan de slag kunnen.

Hoe het begon

In 2006 zijn we begonnen met het ontwikkelen van digitale leeromgevingen en dito lesstof – ook wel online leren of e-learning genoemd. Eerst onder de naam AgriHolland en sinds kort als AHA Leermiddelenbouwers. Destijds konden we niet vermoeden dat online leren zo’n grote vlucht zou nemen. Maar door verschillende maatschappelijke ontwikkelingen nam de vraag naar digitale leeromgevingen en e-learning razendsnel toe. Zo mochten we de afgelopen jaren al heel wat opdrachtgevers ondersteunen met online leren. Denk aan FrieslandCampina, Cumela, Stigas, de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie en de Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners.

AHA … !

De naam AHA Leermiddelenbouwers verwijst naar de zogeheten ‘aha-erlebnis’. Ofwel; het moment waarop plotseling het ‘kwartje valt’ en je je realiseert dat je zojuist iets nieuws hebt geleerd. Die magische ervaring streven we telkens na met het maken van onze leermiddelen. Waardoor de medewerker snapt wat er van hem verwacht wordt, beter presteert of veiliger werkt. Andersom leren wij ook van onze opdrachtgevers als we stap voor stap ontdekken hoe we hun doelen het best kunnen bereiken met e-learning.

Wat wilt u leren?

Nu u weet wie wij zijn en wat we doen, willen we u graag beter leren kennen. Wat zijn uw doelen? Wat wilt u dat uw medewerkers leren? Wilt u een introductie e-learning om nieuw personeel bekend te maken met de diverse werkzaamheden in het bedrijf? Medewerkers certificeren? Een cursus leidinggeven? Alles is mogelijk.

Laat het maar aan ons over

Wat ons elke keer weer opvalt wanneer we een digitale leeromgeving mogen ontwikkelen voor een opdrachtgever, is de opluchting en de ruimte die klanten ervaren wanneer wij hen al het werk dat met een dergelijk complex project samenhangt, uit handen nemen. Van het schrijven van de lesstof, tot het maken van ondersteunende foto’s en video’s. Dat is onze kracht. Het ontzorgen van opdrachtgevers zodat zij gewoon door kunnen met hun core business. Op deze manier hebben we al menig e-learning project vlot getrokken en tot een succesvol einde gebracht. Ook na implementatie van de digitale leeromgeving kunnen klanten op ons rekenen. Moet er iets aangepast worden in de leeromgeving of lesstof? Dan regelen we dit vaak diezelfde dag nog.

Nieuwsgierig geworden?

De komende weken geven we u in onze blogs graag een kijkje in de wereld van online leren. Wie weet, is het iets voor u. Kunt u niet wachten tot de volgende blog en wilt u nu alvast weten wat de mogelijkheden zijn voor uw medewerkers? Bel ons dan gerust: 0317 467 666. Onze IT- en onderwijsspecialisten denken graag vrijblijvend met u mee. Of kijk alvast wie u voorgingen.

 

Wij zijn AHA Leermiddelenbouwers!

 

Comments are closed.

Loading...