Moodle cursus voor de Zuivelacademie

Bedrijfsonafhankelijk discussieren over E-learning
7 november 2017
E-learning mestgassen blijft zeer actueel
22 november 2017

Moodle cursus voor de Zuivelacademie

23 november organiseert AgriHolland een Basiscursus Moodle voor de Zuivelacademie. Een aantal grote zuivelbedrijven leert hoe zij hun bedrijfsleeromgeving kunnen inzetten om hun medewerkers op te leiden.

De Zuivelacademie is de digitale leeromgeving voor medewerkers in de Nederlandse zuivelindustrie en het middelbaar beroepsonderwijs. Er zijn ruim 90 cursusmodules beschikbaar, over industriële productie van melk, kaas, boter, melkpoeder en andere zuivelproducten, eenheidsbewerkingen, hygiëne en voedselveiligheid etc.. Op de site zijn ook toetsen beschikbaar.

Bedrijven en opleidingen hebben beschikking gekregen over een elektronische leeromgeving, Moodle, waarin de Zuivelacademie-lesmodules beschikbaar zijn. Zij kunnen aan deze leeromgeving ook eigen bedrijfsinformatie toevoegen. Zo wordt Moodle een eigen bedrijfsleersysteem. AgriHolland beheert de Zuivelacademie in opdracht van Zuivel NL en ondersteunt de deelnemers met advies en uitvoering.

Doelgroep van de workshop
Medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het beheer van de bedrijfsmoodle, praktijkbegeleiders en docenten die zijn betrokken bij de Zuivelacademie.
U hoeft geen ICT-kennis te hebben.
In deze cursus leert u in één dag hoe u medewerkers toegang kunt geven tot cursussen, eigen bedrijfsinformatie kunt  toevoegen en toetsen kunt aanpassen.

Inhoud
U krijgt uitleg en oefent met:

  • Medewerkers toegang geven
  • Modules toekennen aan medewerkers
  • Sitegroepen maken
  • Toevoegen van eigen bestanden (pdf, bedrijfsfilm)
  • Maken van cursussen en toetsen
  • Toetsen: vragen aanpassen of toevoegen
  • Statistieken van gebruikers bekijken
  • Tips en trucs

De workshop Moodle basis wordt verzorgd door medewerkers van AgriHolland en is toegankelijk voor alle deelnemers aan de Zuivelacademie. Vraag naar de kosten. Zie ook www.zuivelacademie.nl.

Locatie: AgriHolland, Nudepark 97B, Wageningen
Organisatie: AgriHolland / AHA Leermiddelenbouwers
Inlichtingen: Aleid van der Kolk
Telefoon: 0317-467666
E-mail: a.vander.kolk(@)agriholland.nl

Comments are closed.

Loading...