Smilde Foods start bedrijfsopleiding voor uitzendkrachten

E-learning Broei van tulpen in Engels vertaald
5 november 2018
De e-learning trends in 2019
7 januari 2019

Royal Smilde, producent van onder andere salades, margarine en bakkerijproducten gaat haar uitzendkrachten een bedrijfsopleiding aanbieden. De leeromgeving hiervoor wordt ontwikkeld door AgriHolland / AHA Leermiddelenbouwers.

Royal Smilde loopt voorop in smakelijke en gezonde gemaksproducten. Voor haar medewerkers startte zij onlangs de Royal Smilde Academy. Nu komt er ook een aanbod van cursussen voor uitzendkrachten. Deze hebben dikwijls geen opleiding in de voedingssector achter de rug. Met de nieuwe cursussen krijgen zij meer inzicht in de productieprocessen en leren zij belangrijke handelingen om de voedselveiligheid optimaal te waarborgen.

Voor het ontwerp van de leeromgeving maakt AHA Leermiddelenbouwers gebruik van een recent ontwikkelde module om kandidaten veel eenvoudiger aan te melden voor cursussen. Ook wordt een innovatieve methode toegepast voor rapportage van resultaten. Zo krijgt Royal Smilde een aantrekkelijke leeromgeving waar uitzendbureaus zelf hun kandidaten kunnen aanmelden en begeleiden.

Meer informatie:
Aleid van der Kolk
projectleider e-learning
AgriHolland / AHA Leermiddelenbouwers

Comments are closed.

Loading...