Thuiswerken: tijd om uw kennis bij te spijkeren

E-learning plantenfysiologie gratis toegankelijk
28 februari 2020
AgriHolland Academy: 55 online cursussen
31 maart 2020

AgriHolland B.V. heeft de AgriHolland Academy opgezet. Op deze website vindt u een breed aanbod aan cursussen in de agri-, food- en groeneruimtesectoren. Alle cursussen kunnen als e-learning zelfstandig via internet worden gevolgd.

Sinds 2006 ontwikkelt AgriHolland digitaal lesmateriaal voor het bedrijfsleven, de overheid en het onderwijs. Vanaf 2017 gebeurt dit onder de naam AHA Leermiddelenbouwers. In deze jaren hebben we tientallen leeroplossingen ontwikkeld, van korte e-learning modules tot complete leeromgevingen met daarin meerdere cursussen. We duiken in specialistische onderwerpen maar richten ons ook op overkoepelende onderwerpen zoals duurzaamheid, hygiëne en veilig werken. Door de jaren heen is een breed portfolio opgebouwd. Een deel van deze cursussen kan nu door iedereen worden gevolgd op de AgriHolland Academy.

Leven lang leren. Op de momenten dat het u en uw bedrijf uitkomt. Het studietempo bepaalt u zelf.

Uw eigen cursussen tonen aan een breed publiek?
Het is ook mogelijk om uw eigen cursussen te laten plaatsen in de AgriHolland Academy. U bereikt een breed publiek. Vraag naar de voorwaarden via info@aha-leermiddelenbouwers.nl, 0317 – 467 666.

Comments are closed.

Loading...