Veel interesse voor cursus Bodem, Bemesting en Teelt

Docentendag groene innovaties 4 oktober
1 oktober 2018
E-learning Broei van tulpen in Engels vertaald
5 november 2018

In het nieuwe schooljaar is er veel belangstelling voor gebruik van de cursus Bodem, bemesting en Teelt die online beschikbaar is. Nieuw is dat bedrijven de cursus nu ook inzetten als bijscholing van hun medewerkers.

De cursus Bodem, bemesting en Teelt is op mbo 3 niveau en bedoeld voor zowel scholen als bedrijfsleven in de sectoren loonwerk, cultuurtechniek en groen grond infra. De cursus is ontwikkeld door AgriHolland / AHA Leermiddelenbouwers op verzoek van BTG Groen Grond Infra, waaronder CUMELA.
De modules in de cursus zijn volledig online beschikbaar en bevatten naast theorie ook oefenvragen met directe feedback en veel foto’s en films. Het is een prettige manier van leren die zich ook goed leent voor bijscholing van zij-instromers in de sector en medewerkers die wat meer achtergrondkennis willen hebben van hun werkzaamheden. Medewerkers kunnen op via internet op elk gewenst moment inloggen en één van de 13 modules bekijken.
Een voorbeeld van het lesmateriaal vindt u op ggi.agriholland.nl. De eerste module is open toegankelijk.
Bedrijven kunnen een inlog voor hun medewerkers aanvragen bij AgriHolland. De kosten zijn € 25 per deelnemer. Betaling gebeurt centraal door het bedrijf op factuur of per deelnemer (iDeal).
@:ggi@agriholland.nl
telnr: 0317 – 467 666

Comments are closed.

Loading...