Veescoren.nl krijgt een nieuw jasje

Nieuwe e-learning preventiemedewerker in agri en groen
1 februari 2018
Sneak preview: Filmen Handel in bloembollen
13 februari 2018

Al een aantal jaren maken diverse agrarische opleidingen gebruik van de lesmodule Veescoren. Vanaf voorjaar 2018 wordt er een forse verbetering in het lesmateriaal doorgevoerd.

AHA Leermiddelenbouwers / AgriHolland begrijpt dat het steeds moeilijker wordt voor opleidingen om leerlingen in de praktijk melkvee te laten beoordelen. Daarom laten we de koe naar u toe komen in deze E-learningmodule.

De lesmodule is geschikt voor MBO niveau 3/4 en HBO leerjaar 1 en 2 in de vakrichting (melk)veehouderij. Zowel klassen en scholen als individuen kunnen zich aanmelden voor deze module. De module is vanaf het jaar 2014 al door diverse AOC’s gebruikt om leerlingen meer te leren over het fokken en het keuren (scoren) van koeien. Vanaf het voorjaar van 2018 komt er een verbeterde uitgave van het materiaal beschikbaar.

Praktisch

Met foto’s en filmpjes komt deze E-learning tot leven. De module wordt afgesloten met een theorietoets en twee praktijkopdrachten. Daarmee geeft het een goede kijk en voorbereiding op de praktijk. De antwoorden op de vragen zijn opgesteld door keurmeesters van de CRV te Arnhem. De module kan ook aansluiten bij een eventueel bezoek van een keurmeester aan de school.

Leeromgeving

In de module loggen de studenten in op een leeromgeving. De docent kan in deze leeromgeving direct resultaten zien en feedback geven op de ingeleverde opdrachten. De resultaten kunnen worden geëxporteerd naar een cijferregistratiesysteem.

Probeer

U kunt als docent de mogelijkheid krijgen om de module te testen gedurende 14 dagen. U krijgt als docent een studentenlogin en de beschikking over de docentenhandleiding (pdf).

Wilt u de module testen of wilt u als organisatie starten met de lesmodule over veebeoordelen?
Neem dan contact op met AHA Leermiddelenbouwers / AgriHolland via:
Telnr: 0317 – 467666
@: info@aha-leermiddelenbouwers.nl

De kosten voor het gebruik van de module zijn 10 euro per deelnemer. Hiervoor kan de cursist gedurende 6 maanden na aanmelding gebruik maken van de module.

Comments are closed.

Loading...