Elektronische leeromgeving

AHA-leermiddelenbouwers werkt met het open-source learning platform Moodle. Moodle is de meest gebruikte elektronische leeromgeving (ELO) ter wereld en telt miljoenen gebruikers. Het is open source waardoor u geen licentiekosten heeft.

In Moodle ontwerpen we voor u cursussen met tekst, beeld, video en animaties. Ook ontwikkelen we opdrachten en toetsen. Interactie tussen cursisten en de docent / trainer, en tussen cursisten onderling faciliteren we op allerlei manieren. Zo laten we hen discussiëren op een forum of samen aan een wiki werken. Wij zorgen ervoor dat het systeem voldoet aan uw branding qua Look & Feel.

Ook regelen we met Moodle uw administratie, zoals de inschrijving van cursisten, de toewijzing van cursussen en rapportages over hun vorderingen. U zet met Moodle een compleet Learning Management System (LMS) op.

Uiteraard bestaat de mogelijkheid dat wij u trainen om zélf met Moodle te werken. Hoe u Moodle wilt gebruiken en wat u daarin zelf doet of liever uitbesteedt, bespreken we graag met u. Het kan zo simpel of geavanceerd als u zelf wil.

Heel eenvoudig is een basisomgeving in uw eigen huisstijl waarin we uw cursusmateriaal plaatsen en cursisten invoeren. Geavanceerder wordt het als u uw medewerkers wilt certificeren of zelf modulair cursussen wilt samenstellen.