U

Het begint met U.

Wat wilt u leren? Wat wilt u dat uw medewerkers leren? Of uw studenten? Vraagt u zich af hoe u uw cursusadministratie beter kunt beheren? Wilt u uw medewerkers certificeren? Of een aansprekende bedrijfsvideo?

Met onze groene achtergrond en kennis en ervaring op het gebied van didactiek en techniek hebben wij alles in huis om leermiddelen te ontwikkelen met een aha-effect. In onze adviezen en ontwerpen gaan we niet uit van enkel digitale leermiddelen. Juist in combinatie met live contactmomenten kunnen digitale leermiddelen een krachtige ervaring bieden.

We gebruiken hiervoor een stappenplan waarin we vragen beantwoorden over onder meer de leervraag, de doelgroep, de leerdoelen, de leerinhoud en allerlei randvoorwaarden zoals techniek en budget. Op basi hiervan maken we in samenspraak met u gefundeerde keuzes.

Wilt u liever zelf e-learning maken en de leeromgeving beheren? Geen probleem, wij trainen u zodat u zelfstandig e-learning kunt plaatsen en cursisten kunt toevoegen in een elektronische leeromgeving. Blijkt het toch wat moeilijker dan gedacht, dan zijn uw e-learning activiteiten bij ons alsnog in goede handen.