Wie wij zijn – en

AHA Leermiddelenbouwers ontwikkelt digitale leermiddelen. Dit doen we vooral in de agribusiness, de voedingssector en de groene ruimte. Maar onze ervaring zetten we ook graag in voor andere sectoren. We zijn onderdeel van AgriHolland B.V..

De aha-erlebnis, daar zetten we op in: leermiddelen maken waardoor de cursist snapt waar het om gaat. Waardoor hij beter presteert of veiliger werkt. Ook zelf ervaren wij een aha-erlebnis als wij ontdekken hoe we doelen van opdrachtgevers bereiken met nieuwe digitale mogelijkheden.

We hebben alles in huis om leeroplossingen te realiseren met een aha-effect. Onze kracht ligt in de combinatie van vakkennis, didactiek en techniek.

Vakkennis

We zijn onder andere opgeleid aan agrarische hogescholen en Wageningen Universiteit. Door onze groene achtergrond en praktische instelling zijn we snel thuis in uw materie.

Didactiek

We hebben ruime ervaring met alle voorkomende opleidingsaspecten. Cursisten aanspreken en leerinhouden overbrengen is de kern van ons vak. Wij realiseren een effectieve mix van tekst, beeld, test en interactie.

Techniek

We zijn gefascineerd door ICT en multimedia. We filmen, monteren, animeren, ontwikkelen en programmeren. Gangbare auteurtools kennen we op ons duimpje.