Carrièreswitch? Word ontwikkelaar e-learning bij AHA.

AHA, jij bent onze nieuwe ontwikkelaar e-learning!

Deel dit bericht

Welkom in de wereld van AHA Leermiddelenbouwers, waar we niet zomaar digitale leermethodes maken, maar de toekomst van leren vormgeven. Als jij een passie hebt voor het ontwikkelen van boeiende leerervaringen en jezelf ziet bijdragen aan projecten in de agribusiness, voedingssector en groene ruimte (en zelfs daarbuiten), dan is dit het moment om jezelf voor te stellen aan ons.

Een blik achter de schermen

In de afgelopen zestien jaar hebben we niet alleen leermiddelen ontwikkeld; we hebben een spoor van creatieve impact achtergelaten. Of het nu gaat om een snelle e-learning module of een volledige digitale leeromgeving, bij AHA maak je deel uit van een team dat echt maatwerk levert. Je krijgt de kans om directe invloed uit te oefenen op de kwaliteit van ons werk. Je staat regelmatig in contact met opdrachtgevers en hebt de vrijheid om een boeiende mix van tekst, beeld en interactie te creëren, allemaal in-house.

Jouw uitdagende rol

Als ontwikkelaar e-learning bij AHA ga je verder dan simpelweg digitale content creëren. Je bent de architect van leermethodes voor brancheopleidingen, bedrijven en onderwijsinstellingen. Het opstellen van leerprogramma’s, het vertalen van leerdoelen naar leermiddelen, het schrijven van pakkende teksten en het uitwerken van ideeën voor educatieve films en animaties – het hoort er allemaal bij. Je publiceert en onderhoudt leermaterialen op verschillende platforms en speelt een actieve rol in het bedenken van nieuwe leer- en instructievormen.

Wie zoeken we?

We zoeken niet zomaar een ontwikkelaar e-learning; we zoeken een creatieve denker met HBO werk- en denkniveau. Het vermogen om hoofd- en bijzaken te onderscheiden en foutloos te schrijven zijn cruciaal. Ben je klantvriendelijk, oplossingsgericht en beheers je Nederlands en Engels vlekkeloos? Dan ben jij misschien wel de missing link in ons team.

Wij waarderen creativiteit, proactiviteit, leergierigheid en zelfstandigheid. Of je nu een doorgewinterde professional bent of aan het begin van je carrière staat, jouw bedrijfs-en onderwijskundig inzicht is waardevol voor ons. Ervaring met programma’s zoals Lectora, Moodle, of vergelijkbare tools is een pré, maar geen must.

Waarom AHA?

Bij AHA bieden we niet alleen werk; we bieden een kans om te groeien. Of je nu student bent, parttimer of zzp’er, als je minimaal 20 uur beschikbaar bent, willen we jouw talent benutten. We geloven in flexibiliteit en bieden je de mogelijkheid om in de functie te groeien, naast studie of andere werkzaamheden.

Solliciteer en bouw mee!

Zin om deel uit te maken van ons team? Stuur jouw motivatie en cv vóór 1 december naar e.schoonhoven@agriholland.nl. Wil je meer ontdekken over AHA Leermiddelenbouwers? Bezoek dan www.aha-leermiddelenbouwers.nl of neem contact op met Aleid van der Kolk (06-10499451).


Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *