We hebben een ruim aanbod e-learnings voor u klaar staan op agrihollandacademy.nl

Deel dit bericht

De naam Agriholland kent u waarschijnlijk wel van onze website en vacaturebank voor de agrarische sector. Maar wist u ook dat we via ons e-learning platform agrihollandacademy.nl tal van e-learning cursussen aanbieden? Deze cursussen zijn speciaal ontwikkeld voor ondernemers, werknemers en studenten in de agribusiness, de Groene ruimte en de voedingsmiddelenindustrie. En het leuke is; een groot aantal e-learnings die we voor onze klanten gemaakt hebben is gratis te gebruiken.

Leren op ons platform in je eigen tijd en tempo

Sinds 2006 ontwikkelen wij vanuit AgriHolland e-learning materialen voor een reeks opdrachtgevers in het onderwijs en bedrijfsleven. Sinds kort doen we dit onder de naam AHA-leermiddelenbouwers.nl. Wel zo duidelijk. Onze jarenlange ervaring maakt ons tot dé ontwikkelaar van leermiddelen en elektronische leeromgevingen in het Groene Domein. Onze gedreven professionals zetten hun vakkennis – gecombineerd met didactiek en techniek – in om de mooiste en meest praktische e-learning toepassingen en elektronische leeromgevingen te bouwen. E-learning biedt je de mogelijkheid om vanuit je eigen veilige omgeving en in je eigen tempo, de lesstof tot je te nemen. Op een moment dat jou uitkomt.

Van bodem, bemesting en bloembollen, tot golfbanen en paarden

Onze e-learnings zitten vol digitale snufjes en interactieve werkvormen waardoor het niet alleen interessant maar ook super leuk is om je te blijven ontwikkelen in jouw vakgebied. Van een cursus ‘Bodem, Bemesting en Teelt’, een e-learning ‘Onderhoud van sportvelden en Golfbanen’, tot een cursus ‘Linear scoren van paarden’. Neem voor een overzicht van onze cursussen eens een kijkje op agrihollandacademy.nl. Niet alleen ons eigen lesmateriaal, maar ook de e-learnings die we voor onze klanten ontwikkelden en dat van anderen, kunt u hier vinden. Het aantal cursussen en onderwerpen op de Agriholland Academy wordt nog steeds uitgebreid.

Vermarkt uw kennis via de Agriholland Academy

Beschikt u over een cursus die geschikt is voor de Agri-, Food- of Groene Ruimte en wilt u deze kennis – eventueel tegen vergoeding – met anderen delen? Dan bieden we u graag de mogelijkheid uw cursus op ons e-learning platform te plaatsen. Bel ons gerust en vraag naar de mogelijkheden. Neem contact op met Eddy Schoonhoven via telefoonnummer 0317 467666. Of kijk op onze website.

Even sparren?

Wilt u advies over de inzet van e-learning in uw eigen organisatie of wilt u een e-learning voor uw medewerkers of studenten laten ontwikkelen? Ook hiervoor kunt u terecht bij onze specialisten. We denken graag vrijblijvend met u mee. Wij zijn AHA Leermiddelenbouwers.


Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *