De regels met betrekking tot bagger maar dan wél leuk uitgelegd

De regels met betrekking tot bagger maar dan wél leuk uitgelegd

Deel dit bericht

Er zijn van die onderwerpen waar je niet direct enthousiast van wordt. Een sprekend voorbeeld daarvan zijn de regels met betrekking tot bagger. Zo zijn er generieke regels voor onderhoudsbagger die niet verontreinigd is, bijvoorbeeld bagger uit watergangen in landbouwgebieden. Daarvoor geldt onder andere dat de bagger op aangrenzende gebieden mag worden verspreid. Hierover zijn regels vastgelegd in het Waterschapskeur.

Oké, genoeg informatie horen we je denken. En inderdaad, dit is nu precies zo’n onderwerp dat niet direct tot de verbeelding spreekt. Tóch kan dat wel, als de lesstof maar op een aansprekende manier gebracht wordt. Je hebt in onze eerdere artikelen vast al de term explanimation (een combinatie van de woorden ‘explanation’ en ‘animation’) voorbij zien komen. Op onze blogpagina vind je inmiddels een behoorlijke verzameling van artikelen die gaan over deze animatievideo’s die behoorlijk populair zijn in het Nederlandse onderwijsprogramma.

Animaties, visuals of graphics

In de voorbeelden die voorbij kwamen tot nu toe zag je vooral animaties, maar uiteraard leent deze vorm van het aanbieden van lesstof, zich ook voor het vormgeven van andere visuals of graphics. Een zinvolle manier van lesgeven anno nu, zeker omdat de maatschappij steeds meer bestaat uit bewegende beelden. Onze jonge kinderen groeien op met korte, snel gemonteerde filmpjes waarin kernachtig een bepaald verhaal verteld wordt. Het is dus ook niet meer dan logisch dat opleidingen steeds meer op een grafisch aantrekkelijke manier worden aangeboden.

Uitgebreid assortiment passende opleidingen

Wil je meer weten over een van de onderwerpen en daarbij passende opleiding, e-learning of een andere lesmethode volgen? Neem dan even contact met ons op of neem een kijkje in het assortiment van de uitgebreide AgriHolland Academy. Dit is hét e-learning platform voor agrarisch, food en de groene sector. De opleiding van je keuze, of die van je cursisten of studenten zit er zeker bij. Wil je even vrijblijvend sparren? Neem dan rechtstreeks contact met ons op, we denken graag met je mee. Voor het volgen van een opleiding óf het snel en vakkundig samenstellen van je eigen explanimation.


Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *