Je studenten slim laten leren (en jouw werkdag leuker maken) doe je zó, een praktische samenvatting

Je studenten slim laten leren (en jouw werkdag leuker maken) doe je zó, een praktische samenvatting

Deel dit bericht

In onze reeks artikelen van de afgelopen maanden hebben we uitgebreid stilgestaan bij de manier waarop je cursisten het snelst, plezierigst en gemakkelijkst kunt laten leren. Onze boodschap was tweeledig: door het delen van korte, duidelijke video’s over onderwerpen in de agrarische sector, food en de groene sector hebben we concreet laten zien hoe je je cursisten kunt inspireren en resultaat kunt behalen. Aan de andere kant was onze boodschap gericht op het inspireren van docenten of hun leidinggevenden onder onze lezers.

Jarenlange ervaring vanuit meerdere bedrijven

Vanuit één van onze bedrijven, AHA Leermiddelenbouwers, zijn we immers al jarenlang volop bezig met het maken van dergelijke animatievideo’s, ook wel explanimation genoemd. Een explanimation combineert ‘explanation’ en ‘animation’, dus duidelijke uitleg én een aantrekkelijk bewegend beeld ineen. Onderstaand zetten we de voorbeelden die je in de afgelopen periode voorbij zag komen nog eens helder voor je op een rijtje.

Je bent van harte welkom

We nodigen je van harte uit om een kijkje te nemen, waarbij het niet gaat om kennis opdoen over het specifieke onderwerp, maar vooral over de manier waarop we een dergelijke animatie voor je op kunnen stellen. Zoals al eerder aangegeven kan dit over elk denkbaar onderwerp gaan. Onze specialisten zijn dag in dag uit bezig met het samenstellen van dergelijke video’s.

Mocht je overwegen om dit op te pakken realiseer je dan dat dit laagdrempelig, aantrekkelijk geprijsd en snel geregeld kan worden. Je kunt je voorstellen dat dit aanbod naadloos aansluit op een van onze andere bedrijven, de AgriHolland Academy, van waaruit we vanuit de praktijk, beroepsgerichte cursussen aanbieden. Kortom, we kennen het klappen van de zweep en helpen je graag om je dagelijks werk een stukje leuker, gemakkelijker en misschien wel weer vernieuwend te maken. We kijken uit naar je bericht!


Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *