Ook AHA Leermiddelenbouwers achter één inlogcode

Geweldig nieuws! Inloggen in het lesmateriaal van AHA Leermiddelenbouwers? Doe het snel en eenvoudig via Entree Federatie

Deel dit bericht

We hebben geweldig nieuws voor alle onderwijsinstellingen. Het inloggen in het lesmateriaal van AHA Leermiddelenbouwers is nu sneller en eenvoudiger dan ooit dankzij Entree Federatie. Met slechts één eenvoudige inlogcode kunnen scholen hun leerlingen een wereld van digitale informatie bieden, afkomstig van bijna alle Nederlandse aanbieders. Zowel leraren als leerlingen kunnen moeiteloos inloggen met hun schoolaccount en zo de hele dag profiteren van toegang tot een breed scala aan digitale leermiddelen. En vanaf dit schooljaar is deze toegang uitgebreid naar alle digitale leermiddelen van AHA Leermiddelenbouwers.

Geen gedoe

Gedoe met aparte inlogbestanden, codes en wachtwoorden behoort tot het verleden. Met slechts één enkele inlogcode kunnen gebruikers naadloos en zonder onnodige hindernissen aan de slag. Of je nu een docent bent die lesgeeft of een leerling die leert, dit nieuwe systeem belooft het leerproces aanzienlijk te vergemakkelijken.

Gebruiksgemak

Meer dan 90 procent van de scholen in het voortgezet onderwijs en het middelbaar beroepsonderwijs zijn al verbonden met Entree Federatie. Als maker van hoogwaardige digitale leermiddelen en elektronische leeromgevingen gelooft AHA Leermiddelenbouwers sterk in de kracht van samenwerking en gebruiksgemak als drijvende krachten achter onderwijsverbetering.

Wil je meer weten over onze digitale leeroplossingen?

AHA Leermiddelenbouwers heeft al ruim zestien jaar ervaring in het ontwikkelen van educatieve oplossingen. Van korte e-learning modules tot uitgebreide leeromgevingen en professionele e-learnings voor de onboarding van nieuwe medewerkers. Heb je vragen of wil je graag van gedachten wisselen met iemand die expert is op dit gebied? Neem contact met ons op. Samen bouwen we aan een toekomst van effectief en plezierig leren!


Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *