E-learning maken? Kies de juiste partij met 3 tips van AHA!

Door wie laat je een professionele e-learning maken? 3 tips waarmee je snel de juiste partij vindt

Deel dit bericht

Herken je dit? Weet je niet waar je moet beginnen met jouw online cursus, training of workshop? Ben je niet technisch aangelegd en zie je er tegenop om het zelf te moeten doen? Zoek je iemand met kennis van zaken die jouw belangen vooropstelt? Dan ben je aan het goede adres.

AHA Leermiddelenbouwers ontwikkelt al ruim zestien jaar online leeroplossingen voor bedrijven en onderwijs. Van korte e-learning modules en complete leeromgevingen tot professionele e-learnings voor de onboarding van nieuwe medewerkers. In deze blog lees je waar je op kunt letten zodat je de best mogelijke keuze maakt.

Tip 1: Kies voor persoonlijk contact

Bij het selecteren van een opleider is de omvang van de organisatie het eerste waar je naar kijkt. Sommigen werken graag samen met grote spelers in de markt, terwijl anderen juist de voorkeur geven aan een kleinschaligere, persoonlijke benadering. Als persoonlijk contact belangrijk voor je is, is het goed om te testen of de opleider aan die verwachting voldoet. Wil je alvast persoonlijk kennismaken met een van onze medewerkers? Maak kennis met Harrie en Aleid.

Tip 2: Kies voor een gespecialiseerde opleider

Een tweede overweging is het aanbod van de opleider. Over het algemeen werk je liever samen met een opleider die zich richt op één vakgebied, dan met een opleider die naast financiële opleidingen ook cursussen Spaans en pottenbakken voor beginners aanbiedt. Als je bekend bent met de wereld van (online) leren, weet je hoeveel tijd, werk en energie het kost om lesmateriaal actueel te houden. Als ervaren opleidingsinstituut en kennispartner in de agribusiness durven wij te stellen dat het bijna ondoenlijk is om voor meerdere sectoren alle actuele wet- en regelgeving tot in detail snel aan te passen.

Tip 3: Ontdek ook onbekendere namen

Stap buiten de gebaande paden. In de markt van e-learning barst het van de innovatieve initiatieven, waardoor je niet direct hoeft te kiezen voor de bekende namen. Er liggen talloze kansen voor zowel de inkoper van de e-learning als de cursist zelf. Waarom zou je niet gaan voor een specialist en je laten verrassen door de krachtige inhoud van de e-learning? Bij AHA Leermiddelenbouwers zoeken we voortdurend naar nieuwe inzichten en technieken om de voor jou beste e-learning te ontwikkelen. Zo maken explanamations al lange tijd deel uit van onze expertise. En introduceren we de VR-bril in de e-learning.

Hulp nodig bij het maken van een e-learning of een e-learningplatform?

Wij helpen je. En dat doen we op maat. Wil je meer weten of gewoon eens sparren met iemand die van wanten weet? Neem contact met ons op en zet de eerste stap naar een professionele e-learning.


Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *