Regelmatig je medewerkers bijscholen? Kies voor e-learning.

Je medewerkers informeren over de nieuwste productintroductie? Ontdek de kracht van e-learning

Deel dit bericht

Het organiseren van productintroducties voor medewerkers op verschillende vestigingen kan een uitdaging zijn. Het kost tijd, geld en logistieke planning om iedereen op één locatie samen te brengen. En wat als die productintroductie al snel wordt opgevolgd door weer een nieuwe variant? Laat je van alle vestigingen weer iemand naar het hoofdkantoor komen? AHA Leermiddelenbouwers biedt met e-learning een interessante alternatieve oplossing.

Maak het boeiender met e-learning

Met e-learning laat je medewerkers van verschillende vestigingen op een interactieve en boeiende manier kennisnemen van productintroducties. Geen persoonlijke presentatie centraal op locatie maar een aantrekkelijke online video waarin je alles uitlegt. Door gebruik te maken van video’s, animaties, quizzen en simulaties kunnen medewerkers de nieuwe producten direct verkennen. En via een online platform of discussieforum kunnen ze communiceren met collega’s van andere vestigingen.

Altijd toegang tot het cursusmateriaal

Een ander voordeel van e-learning is de flexibiliteit en het gemak. Medewerkers kunnen leren op hun eigen tempo en op het moment dat het hen het beste uitkomt. Of ze nu thuis zijn of onderweg, ze hebben altijd toegang tot het cursusmateriaal. Dit maakt het eenvoudiger om leren te integreren in drukke werkschema’s, waardoor je efficiënter kunt studeren en nieuwe kennis direct kunt toepassen in je werk.

Volg nauwkeurig prestaties

E-learning stelt je ook in staat om de voortgang en prestaties nauwkeurig te volgen. Met ingebouwde leermanagementtools kun je de voortgang van individuele medewerkers monitoren, scores bijhouden en feedback geven. Je kunt gerichte ondersteuning bieden en eventuele knelpunten tijdig aanpakken.

Meer weten over de mogelijkheden van e-learning bij productintroducties?

Al ruim zestien jaar ontwikkelt AHA leermiddelenbouwers leeroplossingen voor bedrijven en onderwijs. Van korte e-learning modules en complete leeromgevingen tot professionele e-learnings voor de onboarding van nieuwe medewerkers. Wil je meer weten of gewoon eens sparren met iemand die van wanten weet? Neem contact met ons op.


Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *