Een aha-erlebnis met e-learning van Aha Leermiddelenbouwers?

We beloven meer dan 10.000 cursisten een aha-erlebnis. En die van jou ook.

Deel dit bericht

Bij Aha Leermiddelenbouwers maken we leermiddelen. E-learning om precies te zijn. Een aha-erlebnis, daar zetten we op in: leermiddelen maken waardoor je precies snapt waar het om gaat. Of je je medewerkers nu beter wilt leren presteren of veiliger wil laten werken.

Onze roots liggen in agribusiness, tuinbouw, voeding en groene ruimte. We denken groen, praten groen…maar onze ervaring zetten we ook graag in voor andere sectoren. In zestien jaar tijd ontwikkelden we honderden online leeroplossingen voor bedrijven en onderwijs. Van korte e-learning modules tot het hosten en beheren van complete elektronische leeromgevingen. Voor hoveniers en zuivelaars tot de hippische sportbond maar ook voor Rijkswaterstaat.

Wat online leren interessant maakt?

E-learning zorgt voor uniformiteit en consistentie van de aangeboden leerstof. De flexibiliteit van e-learning bespaart je organisatie tijd en geld. Je vermindert trainingstijd, reis- en verblijfkosten. Een aantrekkelijk voordeel voor de cursist is dat je leert waar en wanneer je wil en in welk tempo. Je oefent zoveel je wil, in een veilige omgeving zonder dat er iemand op je vingers kijkt.

Start met een nulmeting

E-learning biedt flexibiliteit, interactiviteit, personalisatie en kosteneffectiviteit. Het is een interessante optie voor iedereen die kennis en vaardigheden wil verwerven, of het nu gaat om professionele ontwikkeling of persoonlijke groei. We hebben alles in huis waarmee we ook voor jou een e-learning realiseren met een aha-effect. Wil je e-learning in je bedrijf introduceren maar weet je niet goed waar te beginnen? Met een nulmeting met vragen over vooraf besproken onderwerpen maken we snel voor je inzichtelijk waar de kennisbehoefte in je organisatie ligt.

Explanamation: effectief leermiddel

We gaan altijd voor je op zoek naar hoe we met nieuwe digitale mogelijkheden jouw doelen bereiken. Onze e-learning verrijken we graag met multimedia. Van een interactieve beslisboom om keuzes schematisch weer te geven tot video of animaties waarmee we ingewikkelde procedures inzichtelijk maken. Een ander door Aha Leermiddelenbouwers effectief bewezen leermiddel is een explanamation. Een video en animatie in één met duidelijke uitleg én een aantrekkelijk bewegend beeld. Als dat geen aha-moment is?

Laat net als 10.000 anderen je medewerkers een aha-erlebnis beleven met een e-learning van Aha Leermiddelenbouwers. Wil je meer weten of gewoon eens sparren met iemand die van wanten weet? Neem contact met ons op.


Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *